4 kiinteistöä käsittelevää tietokonepeliä

Onko sinulla jännitystä kiinteistöjen ostamisesta ja myymisestä? No, monet ihmiset jakavat ja rakastavat samaa jännitystä. Tämän vuoksi ei ole ihme, miksi kiinteistöjä käsittelevät tietokonepelit ovat erittäin suosittuja. Kiinnostaako mitkä nämä pelit ovat? Katso:
Donald Trumpin Real Estate Tycoon
Tämä on yksi klassisimmista videopeleistä, jotka käsittelevät kiinteistöjä. Tässä pelissä pelaajien on ansaittava rahaa hoitamalla kiinteistöjä viidessä eri kaupungissa ympäri maailmaa. Nämä ovat New York, Los Angeles, Atlantti, Pariisi ja Lontoo. Kun pelaajat ovat ostaneet kiinteistöjä, joiden hinnat vaihtelevat sijainnin mukaan, he voivat rakentaa kauppa- ja asuinrakennuksia näille kiinteistöille. He ansaitsevat rahaa myymällä tai vuokraamalla kyseisiä kiinteistöjä. Viiden tehtävän päätyttyä pelaajat voivat pelata Donald Trumpia vastaan. Heidän tavoitteenaan on saada enemmän voittoa kuin hän.
House Flip
House Flip on Shockwaven kehittämä online-peli. Sitä voi pelata heidän verkkosivuillaan. Talon kääntäminen on yleinen liiketoimintakäytäntö, jossa ihmiset ostavat asuntoja myydäkseen niitä. No, tässä pelissä on kyse talon kääntämisestä. Tämän pelin tavoitteena on ansaita paljon rahaa talojen kääntämisessä. Ensin ostat talon. Voit valita kokoelmasta taloja, joissa on erikokoisia, tyylikkäitä ja huoneiden määrä. Sitten pidät avoimen oven, jotta tiedät mitä asiakkaat haluavat. Sen jälkeen tarkastat kodin, siivot sen, teet korjauksia ja mitä sinun on tehtävä, jotta se olisi myytävä.
Kiinteistöimperiumi 2
Toinen loistava peli, jota voit pelata, on Real Estate Empire 2. Se on paljon parempi kuin edeltäjänsä, ja hyvä asia on se, että se voidaan ladata verkossa. Pelin luonne on talon kääntäminen. Tarvitset hyvän liiketoimintastrategian, jotta voit myydä taloja korkeammilla hinnoilla. Sinulla ei ole vain mahdollisuutta myydä ostamiasi koteja, vaan voit myös vuokrata ne muille. Mutta jotkut pelaajat mieluummin myyvät kuin vuokraavat. Tämä johtuu siitä, että kiinnitys erääntyy ennen kuin vuokra on edes peritty. Se on yksi vinkki sinulle, jos lataat pelin ja pelaat sitä.
Kiinteistöjen Tycoon
Real Estate Tycoon on myös toinen loistava peli, jos rakastat talojen ostamista ja myymistä. Se on online-peli, jota voi pelata useimmilla suurimmilla pelisivustoilla. Tavoitteenasi on pystyä ostamaan kartano, jonka arvo on miljoona dollaria. Alussa sinulla on vain 150 000 dollaria, joten sinun pitäisi saada se kasvamaan. Miten? Tietysti ostamalla ja myymällä taloja. Ajoitus on erittäin tärkeä tässä pelissä. Sinun täytyy ostaa ja myydä oikeaan aikaan varmistaaksesi, että saat talosi parhaan voiton. Voit valita kolmesta erityyppisestä talosta – halvat, keskisuuret ja kalliit.