5 hienoa sisustussovellusta, jotka auttavat motivoimaan sinua kunnostamaan kotisi

Suuri ero kauniin kodin ja ruman välillä ei ole vain rahaa, jonka olet valmis käyttämään. Vaikka ostat paljon kalliita tavaroita, se ei lasketa mitään, ammattitaito näyttää kauhealta. Paras tapa varmistaa, että koti näyttää hyvältä, on käyttää parhaita työkaluja työhön, ja tiedän, että sovellukset eivät kuulu perinteisten työkalujen luokkaan, mutta tarkista, mitä voit tehdä näillä.

Sisustussuunnittelun HD hallitseminen

Jos haluat menestyä jossakin, on tärkeää oppia parhailta. Sinua ei voida odottaa muuttavan kotisi taideteokseksi, jos et tiedä miltä kaunis koti on tarkoitus näyttää. Sinun ei tarvitse keksiä omia neroideoitasi, kun olet selannut koteja Mastering Interior Design HD -sovelluksessa, koska sinulla on tuhansia varastettavia. Kun löydät jotain haluamaasi, on erittäin helppoa suorittaa sama työ kodissasi ja se näyttää yhtä kauniilta kuin kuvissa olevat.

suloinen kodinsuunnittelu lite

Sweet Home Design Lite -sovellus on helppo tapa testata erilaisia ​​huonejärjestelyjä ennen kuin itse käydään läpi mitään. Mistä tiedät miltä sohva näyttää, jos se istuu huoneen toisella puolella? Jos haluat testata teoriaa fyysisesti, se tarkoittaisi muutaman asian siirtämistä ympäriinsä, joten sen sijaan, että panisit itsesi läpi kaiken sen kovan työn, leikkiä ulkoasullasi vain tämän sovelluksen avulla, kun olet valmis, voit jopa jakaa sen ystävien kanssa palautetta varten.

Sisustussuunnittelu Taustakuvat

Jos haluat käyttää tapettia seinien maalaamisen sijaan, rakastat inspiraatiota, jonka voit noutaa tästä sovelluksesta. Tiedän, että sinun on vaikea valita oikea taustakuva kotiisi, koska valittavissa on tuhansia. Erilaiset kuviot ja värit on otettava huomioon, joten eikö olisikaan hienoa, jos sinulla olisi hieno käsitys etsimästäsi ennen kuin edes tulit myymälään? Kun olet selannut tätä sovellusta, pääset hyvin tekemään päätöksen.

Kätevä Mate Lite

Tiedän, että joskus on houkuttelevaa kiirehtiä asioihin, mutta toivottavasti tiedät aikaisemmasta kokemuksesta, että silloin kun asiat voivat mennä pieleen. Täydellinen esimerkki liian innokkaasta on aloittaa tietty työ ennen kuin olet laskenut kaikki numerot. Tiedän, että se voi olla tylsää, mutta se on välttämätön paha, joten lataa Handy Mate Lite, jos haluat tehdä sen ilman liikaa vaivaa. Sisältä löydät useita erilaisia ​​ominaisuuksia, joiden avulla voit laskea kaiken, mitä tarvitset aloittaaksesi.

pääsuunnittelija Furnish

Kotisi sisustus voi näyttää tuhannen kerran paremmalta, jos olet itse keksimässä omia huonekalujasi. Jos olet kokenut DIY-harjoittaja, sinulla voi olla tarvittavat työkalut omien huonekalujen tekemiseen, mutta sen sijaan, että yrität rakentaa jotain ilman suunnitelmaa, voit suunnitella tarkan mallin, jonka haluat jäljitellä ennen töihin pääsyä. Sen avulla voit jopa sijoittaa ideoitasi kodin 3D-malliin, jotta tiedät, miltä ne näyttävät tosielämässä.

Tee vain jotain

Jos sinulla on jotain mielessä, sinun tarvitsee vain rakentaa motivaatio työn aloittamiseksi. Toivottavasti voit ladata muutaman näistä sovelluksista nähdäksesi, mistä on kyse, ja se voi kannustaa sinua aloittamaan kodin kunnostamisen heti.