5 lemmikkisovellusta, jotka voivat muuttaa elämääsi mielekkäällä tavalla

Jos olet kiinnostunut eläimistä, sinun kannattaa katsoa nopeasti joitain näistä hienoista lemmikkisovelluksista. Jotkut heistä ovat vain huvin vuoksi, mutta jotkut niistä ovat varmasti hyödyllisiä. Ne saattavat jopa auttaa sinua säästämään lemmikkisi elämää tai löytämään elämäsi rakkauden.

Tagg – Lemmikkien seuranta

Jos olet koskaan menettänyt lemmikkisi ennen kuin tiedät, että se on yksi pahimmista tunteista maailmassa, ja sinulla on solmuja vatsassasi, kunnes he tulevat kotiin, jos he jopa onnistuvat tekemään sen kotiin. Ota huoli pois elämästäsi käyttämällä Tagg-sovellusta. Sinun tarvitsee vain kiinnittää pieni laite lemmikkisi kaulukseen ja heidän liikkeitään seurataan GPS: n avulla, joten jos he eivät tule kotiin yhtenä päivänä tai pakenevat puutarhastasi, on helppo löytää, missä he piiloutuvat.

Koira Datez

Kaikki etsivät rakkautta Internetistä näinä päivinä, joten mikä olisi parempi tapa löytää sielunkumppanisi kuin löytää toinen henkilö, joka rakastaa koiria? Vaikka et lyö sitä kenenkään kanssa, olen varma, että lemmikkisi nauttii uusista koira ystävistä. Sovellus on sosiaalisen median foorumi, ja voit päästä sinne, missä yleensä viet lemmikkisi, kun lähdet kävelylle. Sitten se ottaa sinut yhteyttä alueen muihin koiranomistajiin, jotta voit tavata heidät, jos haluat yrityksen.

PetWise Mobile

Lemmikkisi terveys on tärkeämpää kuin mikään muu, ja jos haluat heidän pysyvän mahdollisimman terveinä, on hyvä seurata heidän terveyttään. Voit tehdä kaiken tämän PetWise Mobile -sovelluksessa ja niin paljon muuta. Seuraa eläinlääkäreiden nimityksiä, jotta et unohda niitä. Aseta päivämäärät, jolloin lemmikkisi on saatava laukauksensa. Voit myös lähettää valokuvia lemmikistäsi suoraan eläinlääkäriisi, jotta he voivat yrittää diagnosoida kaikki ongelmat ennen kuin otat ne sisään.

Fido Lemmikkien adoptio

Tällä hetkellä ympäri maata on satoja tuhansia lemmikkejä, jotka haluavat saada adoptoitua, ja vain nämä voit löytää tämän sovelluksen sisältä. Voisit ostaa uuden lemmikin tuntemaltasi, mutta saatat löytää sen sydämestäsi auttamaan lemmikkiä, jolla ei ole ketään maailmassa rakastamaan heitä. Jos katsot tietokantaa, olen varma, että muutama heidän söpöistä kasvoistaan ​​vetää sydännaulasi ja jos olet varma, että haluat lemmikin, päätät ehdottomasti valita yhden heistä.

Minun hevoseni

Kysyitkö vanhemmiltasi, voisiko sinulla olla oma hevosesi nuorempana? Ellet asunut maatilalla hevostallien kanssa, ymmärrän, miksi he olisivat sanoneet ei, mutta nyt voit kasvattaa oman hevosen käyttämällä tätä sovellusta. Et voi mennä ratsastamaan sillä, mutta samalla sinun ei tarvitse puhdistaa mitään fyysisesti, joten se on hyvä kauppa. Se on hauska peli, jonka kanssa voi sotkea, ja jos etsit virtuaalista lemmikkiä, sinun kannattaa kokeilla sitä.