5 parasta tapaa pysyä järkevänä lentäessä nuorten lasten kanssa

Se on kokemus, josta harvat pienten lasten vanhemmat nauttivat: lentokentälle meneminen. Jopa modernit, hyvin suunnitellut lentokentät, joissa on lasten leikkialueita, eivät riitä hillitsemään tantrumille alttiita pikkulapsia. On kuitenkin vinkkejä, joita voit käyttää kokemuksen tekemiseksi hieman siedettävämmäksi. Tässä on viisi parasta tapaa tehdä lähtöselvitys lentokentällä, jonotus ja matkustaminen jonkin verran siedettävämpää.
# 1. Ota varmuuskopio
Vaikka asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että hyvin pieniä lapsia ei saa altistaa puhelinten, tablettien ja tietokoneiden näytöille yli muutama tunti päivässä, mobiililaitteet voivat auttaa lapsia hallitsemaan lentokentällä odottamisen ikävystymistä. Koska monissa lentokoneissa on pienet TV-näytöt jokaisen niskatuen takaosaan, monet vanhemmat eivät välitä, jos heidän lapsensa ylittävät päivittäisen kiintiönsä päiväksi. Käytitpä Windowsia, iOS: ää tai Androidia, tarjolla on runsaasti opetussovelluksia. Esimerkiksi Learning A-Z: n Raz-kids tarjoaa nuorille lapsille interaktiivisten kirjojen online-kirjaston. Älä anna rajoitetun akunkeston pettää. Harkitse kannettavan latauslaitteen ostamista mobiililaitteesi akun varauksen lisäämiseksi tien päällä. Kannettavat laturit auttavat ajaessasi lentokentälle ja odottaessasi lähtöjä.
# 2. Kokeile Travel Gamesia
Jos et suostu antamaan lapsille elektronisia laitteita tai haluat vain jonkin verran vaihtelua, et voi mennä pieleen matkapelissä. Amazon.com-listan kärjessä on Spot It! -Palkittu visuaalinen havainnointipeli koko perheelle ja täydellinen hyvin nuorille lapsille. Tässä pelissä on kestävä tina, joka sisältää 55 korttia ja kuvitettuja sääntöjä. Pelin temppu on, että kahden kortin välissä on aina yksi ja vain yksi vastaava symboli. Jopa hyvin nuoret lapset voivat kilpailla löytääkseen symbolin ensin ja yrittää voittaa kortin. Pelaaja, jolla on eniten kortteja lopussa, on voittaja.
# 3. Varo mukavuutta
Kovia muovisia lentokentän istuimia ja lentoyhtiön istuimia on tunnetusti vaikea saada mukavasti jopa pienille lapsille. Löydät paljon kekseliäitä tapoja käyttää puhallettavaa tyynyä tai niskatyynyä auttaaksesi lapsiasi viihtymään. Auttaa lapsiasi nukkumaan tai nukkumaan voi parantaa heidän käyttäytymistään, jos he voivat pysyä normaalissa rutiinissaan.
# 4. Ota lapset mukaan
Lapset käyttäytyvät paremmin, jos otat heidät mukaan lentämiseen. Lapsiystävällisissä matkalaukuissa, kuten suositussa Trunki-sarjassa, on vähän pyöriä, mikä tarkoittaa, että nuoret lapset voivat ratsastaa niillä helposti. Tämä voi tehdä pitkiä kävelyretkiä lentokentän läpi mielenkiintoisemmiksi.
# 5. Suunnittele eteenpäin pysäköinnin kanssa
Jos aiot lentokentälle, varauspalvelu voi todella auttaa. Erään Seattlessa pysäköinti- ja lentopalveluja tarjoavan yrityksen mukaan pienten lasten perheiden mielestä tämä palvelu on erittäin hyödyllinen, koska he voivat varata paikan lähellä terminaalia. Tämä auttaa estämään kuluneita hermoja sekä lähtevissä että saapuvissa matkoissa.
Johtopäätös
Näiden viiden vinkin pitäisi tehdä lentokokemuksesta jonkin verran siedettävämpi pienten lasten vanhemmille. Mitkä vinkit vannot? Kerro meille ja jätä meille kommentti alla!