Kuinka suuri hevostalli tulisi olla?

Eläimen pitäminen ei ole niin helppoa kuin miltä se kuulostaa. Sinun on varmistettava, että eläin elää mukavassa ympäristössä. Sama sääntö pätee myös hevosiin. Ihmiset sekoittuvat yleensä tallin tai navetan ihanteelliseen kokoon. Sinun on pidettävä mielessä, että tarvitset tilaa rehujen varastointiin ja tiettyjen laitteiden pitämiseen tallissa. Hevostallien tärkein asia on kuitenkin hevosten kojut. Asiantuntijat ovat sitä mieltä, että laatikkokojujen tulisi mieluiten olla kaksitoista jalkaa kaksitoista jalkaa. Jos sinulla on iso hevonen, tarvitset ilmeisesti suuren kojun.
Jos sinulla on poikasia, jotka varsavat, tarvitset ehdottomasti isomman karsinan kuin tavalliset. Helpoin tapa sijoittaa varsa ja tamma on poistaa kahden karsinan väliset väliseinät. Tämä luo hevosille riittävästi tilaa eikä heillä ole mitään ongelmia. Voit tuoda molemmat karsinat takaisin alkuperäiseen kokoonsa, kun varsa on vieroitettu.
Jos aiot pitää seisovia kojuja, on parempi, että pidät ne kahdeksan metriä syvinä ja lähes viisi metriä leveinä. Tämä on vakiokoko ja sitä voidaan helposti muuttaa hevosen koosta riippuen. Yleissääntönä on, että hevoselle pidetään riittävästi tilaa, jotta hän voi maata helposti ja seistä mukavasti. Tässä on muutama huomio:
• Koska olet hevosten omistaja, sinun on varmistettava, että hevosesi pystyvät liikuttamaan päänsä helposti ylös ja alas. Siksi enimmäismäärien tulisi olla korkeat.
• Varmista, että sisään tulee luonnollista valoa ja että tuuletuksessa on riittävästi tilaa.
Tallien tulee olla hyvin suunniteltuja, jotta ne kestävät sateita.
• Lattian tulee olla helppo puhdistaa ja kuivua nopeasti.